Norsk English Deutsch Français
Granvin Bygdemuseum

Nyhende

Master Class Hardanger 2014

Store nyhende for ivrige hardingfelespelarar frå heile landet: Til hausten startar me oppatt Master Class Hardanger, med meisterspelemann Knut Hamre som hovudlærar.

Byggestart for Skyspace innan rekkevidde

Heilt mot slutten av fjoråret vart det klart at arbeidet med ein James Turrell Skyspace kan starta opp i 2014.

Brudeferden kjem heim

Det vert ei storhending når "Brudeferden i Hardanger" (Tidemand og Gude 1853) endeleg kjem heim til Hardanger denne sommaren. Det velkjende biletet vert ein av godbitane

Mølster i haustsola okt 2013

Ta turen opp til vakre Mølster!

Reparasjon av Botolvsløa

Denne hausten driv hantverkarane på med ei større omvøla av taket på Botolvsløa...

På sporet av ei ny tid

Ei utstilling om korleis jernbanen endra Voss.

Master Class Hardanger

Hausten 2013 vert det arrangert Master Class på hardingfela. Deltakarane på Master Class Hardanger får tilbod om 10 individuelle enkelttimar med hovudlærar Knut Hamre, samt deltaking

Olav Kolltveit, bygdebok for Odda, Ullensvang og Kinsarvik

Nytt høve å sikra deg bygdebøkene for Odda, Ullensvang og Kinsarvik av Olav Kolltveit. Det åtte band store verket er no til sal for berre 1.200,-

Joletidsreise på Storeteigen

Kvam bygdemuseum på Storeteigen i Øystese får vitjing av elevane på 4. årstrinn i barneskulen i Kvam dei to siste vekene før jul.

Gamalt frå Voss

Den lokalhistoriske årboka Gamalt frå Voss kom fyrste gong ut i 1969. No har du sjansen til å sikra deg dei 36 fyrste årgangane til ein svært rimeleg pris - berre 800 kroner.