Norsk English Deutsch Français
Granvin Bygdemuseum

Nyhende

God påske!

Hardanger folkemuseum har stengt i påska frå tysdag 31. mars. Museet opnar att tysdag 7. april.

Kroner for tonar/Ting ein tangent

Kunsthuset Kabuso har ein av Vestlandet sine flottaste konsertsalar ein kammermusikksal med ypparlege forhold for akustisk musikk. Men, me manglar eit eige flygel, og i høve Kabuso

Ny direktør i HVM

Randi Bårtvedt er på plass som ny direktør i Hardanger og Voss museum (HVm). Ho er stolt og glad over å bli leiar for og del av eit av Noregs flottaste museum.

3D-modellen av Gamle Vangen

Mads Ringdal har det siste året arbeidd med å byggja opp ein digital versjon av Gamle Vangen, slik bygdesenteret såg ut rundt 1930.

Herheim foto

Fotograf Kjell Herheim er strålande nøgd med at Voss folkemuseum, med god hjelp av dei lokale bankane, har takka ja til å overta heile arkivet til Herheim Foto. Dette

Master Class Hardanger 2014

Store nyhende for ivrige hardingfelespelarar frå heile landet: Til hausten startar me oppatt Master Class Hardanger, med meisterspelemann Knut Hamre som hovudlærar.

Byggestart for Skyspace innan rekkevidde

Det er no klart at arbeidet med ein James Turrell Skyspace kan starta opp våren 2015.

Mølster i haustsola

Ta turen opp til vakre Mølster!

Reparasjon av Botolvsløa

Denne hausten driv hantverkarane på med ei større omvøla av taket på Botolvsløa...

På sporet av ei ny tid

Ei utstilling om korleis jernbanen endra Voss.